Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακά νέα trailers για τα Lost Soul Aside, Kill X και περισσότερα China Hero Project Games

*
Κατά τη διάρκεια της νέας συνέντευξης τύπου της Sony και του PlayStation China στη Shanghai, η εταιρεία αποκάλυψε καινούργια trailers για τίτλους από κινεζικούς developers στο πλαίσιο του China Hero Project. Η παρουσίαση περιελάμβανε τα Kill X, Project Boundary, Pervader, Hardcore Mecha (προηγουμένως γνωστό ώς Code Hardcore) και Lost Soul Aside. Το Kill X θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 το χειμώνα του 2018, το Project Boundary είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία μέσα στο 2019 και τα Pervader και Hardcore Mecha “έρχονται σύντομα”. Όσο για το Lost Soul Aside, παραμένει άγνωστο το πότε ακριβώς θα πρέπει να το περιμένουμε. Στην συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε τα νέα trailers των παιχνιδιών.











 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*